Toronto: Festivaler, Parker, Sport och Rekreation

Toronto är en stad med stora rekreationsmöjligheter. Det finns så många aktiviteter att välja mellan och det finns en festival eller speciell händelse som sker nästan varje vecka.

Nedan följer några populära festivaler och evenemang i Toronto

– Filmfestival: Toronto International Film Festival är allmänt känd som den viktigaste filmfestivalen efter Cannes och den största och mest framgångsrika offentliga festivalen i världen.

– Fira Toronto Street Festival: 5 stora korsningar stängs av för den här sommaren extravaganza av levande musik, performance arts och mat

– Caribbana: Nordameras största kulturfestival förvandlar Toronto till ett karibiskt paradis av sido, musik, dans och konst, och lockar över en miljon människor årligen.

– Caravan: T Toronto årliga runt-världen-fest på 30 internationella paviljonger över Metro Toronto. Tvåhundra visar, mat, konst.

– Toronto Downtown Jazz Festival och Beaches Jazz Festival

– Winterlicious och Summerlicious: T Toronto sommar och vinter restaurang marknadsföring händelser

Toronto har många attraktioner för besökare samt med underbara platser att besöka. Det har också ett fantastiskt nattliv med underbara ställen att äta och dricka alarmer, kasinon (https://www.storspelare.com) och diskotek.

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *