Sport att försöka delta i Australien

Australien; Hemma med bra väder, fantastiska stränder och exotiska djurliv, men den australiska kulturen fungerar också som en stor anledning att besöka Land Down Under. Sportande passion står för mycket i Australien, du måste bara vara närvarande vid en askkamp för att bevittna det, så på semester i det soliga landet måste du passa en av dessa fantastiska sporter i resplanen.

Aussie fotbol

Australian Football League ( https://se.unibet.com/betting), AFL, är den mest etablerade och hyllade tävlingen i sporten, så om du är i Australien när en match är på dig kommer du inte ångra att du ska se den. Den har den högsta åskådningsfrekvensen för alla sporter i landet och dess höga, snabba stil ger en bra klocka.

 

Surfing

Med sina miles av stränder och fantastisk svullnad är Australien känt för sina fantastiska surfpunkter. Om du ska prova någon sport under ett besök i Australien, skulle surfa vara den enda. Även om det bara är att uppleva Australiens varma vatten, är den här adrenalinbrända sporten både bra att titta på och ta del av – från Bondi till Byron, kan du uppleva de bästa stränderna och vattnen.

Rugby

Om någon har tittat på VM, kommer de att veta att Australien också är en stor fan av rugby. Att spela både League och Union kan du uppleva rugby på Aussie-vägen under australiensiska semestrar och om du lyckas fånga ett spel finns det ingen atmosfär som gillar det.

Cricket

Oavsett om du är en cricketer själv eller bara njut av att titta på en match finns det många ställen att göra din aptit. Det australiensiska nationella cricketlaget förenar England som det gemensamma äldsta laget i Testcricket, så om du kan möta rivaliteten är det väl värt att uppleva sporten Down Under.

Hästkapplöpning

Thoroughbred hästkapplöpning är också mycket populär i den australiensiska sporten. Hästkapplöpning är den mest närvarade åskådarsporten i landet efter Aussie Rules och rugby league, det har också en buzz om det på rasdagen.

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *