Skidips för nybörjare

Har du någonsin försökt åka skidor? Om du vill utforska nöjen (och missnöje) hos den här populära idrotten kommer det att vara ett klokt beslut att vara ordentligt utrustad med all nödvändig information, mer speciellt dos och don’ts.

Först och främst, se till att du är noggrant guidad av en instruktör. Förstå att du inte kan vara en expert den första dagen. Du kommer att behöva möta många fall.

Försök att hålla din spänning. Överreager inte eller blir rädda. Du kan antingen vara väldigt lugn ner. Du kommer snart att behärska tricket!

Kom i rätt kläder. Använd varma kläder och undvik jeans eller svettbyxor. Tjocka byxor med lämplig vaddering är ett bra köp. Stapla på lager av kläder över dig och lägg den med en vattentät jacka. Se till att dina handskar är en passform.

Se till att dina stövlar är bekväma passar. För hårt kan skära av cirkulationen och ge dig kalla fötter. Det kommer vara svårt att kontrollera dina skidor om dina stövlar inte lämnar något utrymme för att vrida tårna.

Välj de bästa backarna och skidförhållandena. Forskning om de bästa tillgängliga skidorterna som har ett särskilt märkt område för nybörjare. Se upp för breda backar och undvik branta.

Fortsätt röra på er. Du måste hålla dig varm under sådana kalla förhållanden. Det enda sättet du kan göra, förutom att ha varma kläder, är att vara mobil.

Lär dig grundläggande tekniken. Snowplow är det primära steget som lärs till nybörjare. Lär dig att peka dina skidor mot varandra, på ett subtilt sätt så att de bara är lätta.

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *