Förstklassig service hos Interhome

Med över 50 år inom branschen och ursprunget i Schweiz där kvalitetsfilosofin inte enbart handlar om knivar och klockor. Förmedlar vi semesterbostäder som gått igenom vår omfattande kvalitetssäkring. Vi är det ledande företaget inom branschen i Europa och i följande punkter tar vi upp ett par fördelar med våra tjänster.

  • Vi finns alltid till hands – Interhome högst kunniga och professionella support har öppet mellan 9:00–17:00 efter detta finns dock vår engelsktalande support till hands. Förutom detta så finns våra medarbetare på över 200 destinationer och hjälper gärna till med allt från incheckning till aktivitetsplanering.

 

  • Stort utbud – Med över 34000 semesterboenden världen över har vi ett utbud som inte många kommer ens i närheten av. Vi är specialister på just semesterboenden och detta backar vi upp med en statistik som visar på att våra boenden har 5 miljoner övernattningar per år.

 

  • Variation – Vårt utbud är inte endast stort, det finns en otrolig variation. Mysiga stugor i Alperna, vackra herrgårdar i oförglömliga landskap, lägenheter i de flesta storstäder, hus och lägenheter på vackra öar som bland mycket annat Mallorca och vi har till och med slott bland vårt ofantliga utbud av boenden.

 

  • Vi respekterar ert privatliv – Med detta menar vi att vi endast kommer att använda era personuppgifter vid era bokningar och anonymt för statistiska ändamål. Vi strävar alltid efter att följa ett faktum som vi har haft i åtanke ända sedan början, våra kunder är vår viktigaste resurs. Just därför kommer vi alltid att värna om era upplevelser både vad gäller boendet, vår service och er semester.

 

  • Omfattande försäkringar – Våra försäkringar har byggts upp för att ni endast ska ha trevliga minnen av er semester, vi värnar om våra klienters upplevelser helt enkelt. Förutom vår vanliga försäkring erbjuder vi våra kunder att teckna en mer omfattande försäkring hos Allianz, den innehåller en avbokningsförsäkring där självrisken ligger på 20% och ger tillgång till: Obegränsad personlig assistans, sök- och räddningskostnader, resgodsförsäkring, medicinska utgifter, upprepa resan och obegränsad bilhjälp i Europa.

Om Interhome

Interhome.se grundades i Schweiz år 1965 och vi är otroligt stolta över vårt anseende inom branschen, vi har en lång framgångssaga bakom oss och vår historia gör oss ödmjuka inför vår framtid som Europas ledande uthyrare av kvalitetssäkrade semesterboenden. Vårt moderbolag Interhome AG, som är beläget i Zurich, ägs till 100% av Hotelplan AG. Detta bolag ägs i sin tur av Migros, det ledande detaljhandelsföretaget i Schweiz med sitt högkvarter i Zurich. Låt oss visa er vad den schweiziska kvalitetsfilosofin innebär och att det i högsta grad även gäller service.

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *